Bemutatkozás


A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végeztem 2005-ben. Munkaadóimnak köszönhetően már az egyetemi évek alatt több ezer bírósági tárgyaláson vehettem részt jogi képviselőként.

A szakvizsga megszerzését követően jogtanácsosként, majd alkalmazott ügyvédként tevékenykedtem. Az elmúlt 15 évben - a nagyszámú peres képviseletnek köszönhetően - nagy gyakorlatot szereztem a polgári peres eljárásokban.

Korábban jogtanácsosként, jelenleg ügyvédként több nagy múltú gazdasági társaságnak is ellátom a jogi képviseletét, így számos jogterületen (cégjog, családjog, ingatlanjog, munkajog, végrehajtási jog) rendelkezem gyakorlattal.

A Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként (kamarai azonosítószámom: 36059453) egyéni ügyvédként állok az ország bármely pontján élő ügyfeleim rendelkezésére.

Belga ügyvéd felmenőimet követve a pályán nekem is célom, hogy a hozzám fordulók jogi problémáit professzionálisan és eredményesen oldjam meg. Hiszek abban, hogy a jogi viták leghatékonyabb elintézési módját a szakmai felkészültségen túl a határozottság és a tisztesség megfelelő ötvözésével lehet elérni.


Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában 36059453 ügyvédi kamarai nyilvántartási számon bejegyzett dr. d'Elhougne Győző ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu és a www.bpugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.